Rólam mondták

"Ami tetszik abban, amit és ahogy csinálsz, hogy soha nem kérdőjelezed meg azt (vagy én nem tapasztaltam ilyet eddig), hogy az, amire valaki vágyik, amit célul tűzött ki, az "jogos-e". Ezt azért emelem ki, mert ezzel volt már egy negatív tapasztalatom."
Hidvéginé Dr Török Mária

2013. október 31., csütörtök

Mennyei Manna és az áldott bajok

Kb. három hónapja találkoztam először a Mannaszappan nevével, de mivel az én szívem is olyan, mint a Shea vaj, lassan olvad, ezért beletelt pár hétbe, mire végre meg is néztem az oldalt. Akkor viszont gyakorlatilag azonnal rendeltem.


Kezdetektől fogva lenyűgözött az egész vállalkozás minősége. Először "csak" a honlap, a blog, a hírlevelek, aztán már a megérkezett szappanok csomagolása, a velük együtt kapott kis tájékoztató füzet és ajándék, sőt még a számla is lenyűgözött. Az ára is érthető, de nem azért, hanem a papír minősége miatt. Végül szó szerint a saját bőrömön tapasztalhattam a termékek fantasztikus hatását is. Egyre elégedettebb és elkötelezettebb vásárlóvá váltam és válok. Ezentúl biztosan csak Mannát használok majd, bármiféle fürdőszobai termék helyett. No de nem a reklámozás a célom.


Aki használt már valaha Mannaszappant, tudja, hogy miről beszélek, aki nem, annak szívből ajánlom, hogy próbálja ki. Három termékcsaládjuk idén megkapta a Magyar Termék Nagydíjat, a tavalyi egy után. Ez alkalomból készült a Szappantündérrel, azaz a szappanok megalkotójával, Varga-Darabos Andreával és férjével, Varga Emillel, a vállalkozás vezetőjével az alábbi riport.


No de hogy kerül ez egy coaching blogba?

Mert a történetük kitűnő példája annak, hogy egy baj, probléma, jelen esetben betegség hogyan lehet áldássá az életünkben.
Hogy a szemléletmódunk hogyan hat a sikereinkre és a kudarcainkra.

  • Nézheted azt, hogy persze, sok pénzzel könnyű. - De ki mondta, hogy az elején is volt nekik?
  • Mondhatod, hogy biztosan csaltak, loptak, jó kapcsolataik voltak. - Mire alapozod ezt?
  • Értékelheted úgy is, hogy szerencséjük volt. - De mit ér a szerencse munka nélkül?


Szerintem Andreáék azt válaszolnák erre, hogy:
  • Ha egy átlag magyar családi bevétel sok pénz, akkor tényleg könnyű volt nekik.
  • Ha álmatlanul forgolódós éjszakákkal, idegeskedős, mindenhol veszélyt sejtő nappalokkal akarnának létezni, akkor biztosan elgondolkoztak volna a fusizáson, de ők inkább azt az utat választják, amely lehet, hogy eleinte szintúgy álmatlan, de a becsületes munkától és lehet, hogy idegeskedős, de attól, hogy tudják-e vajon teljesíteni az álmaikat és mások álmait.
  • És igen, értékelhetjük gyermekük betegségét szerencsének is, mert ha az nincs, talán sosem kezdenek el háziszappant készíteni. De akkor, amikor kiderült, hiszem, hogy akkor mindennek nevezték volna ezt, csak szerencsének nem.



Mit tanulhatunk tehát Andreáéktól?
  1. Azt, hogy ha a problémáinkra megoldást keresünk és azért teszünk is, nem pedig kesergünk rajtuk, akkor azon áldás lesz.
  2. Azt, hogy ha az álmainkért a legmesszebbmenőkig kiállunk, azzal mások álmát is teljesíthetjük.
  3. Azt, hogy ha a minőséget tartjuk mindenekfelett, bármi is legyen a munkánk, a dolgunk, a teendőnk, azt meghálálja a környezetünk, amelyből újabb és újabb erőt meríthetünk, hogy újra és újra áldássá lehessünk, így biztosítva a szeretet körforgását.



Kívánom, hogy találd tehát meg a te saját álmodat és légy áldássá vele mások számára, hogy te is áldott lehess!

Itt vagyok, ha segítség kell, kérdezz bátran! Tedd fel kérdésed a blogban, e-mailben, telefonon, Skype-on vagy a Facebook-on, ígérem, válaszolni fogok rá!


A videót itt találod:
Immár négyszeres Magyar Nagydíj Győztes a Mannaszappan



Oszd meg a Facebook-on
Széles Anikó
Lemma coach, piac- és közvéleménykutató

+36-1-40-88-272 (budapesti tarifával hívható, mely az angol mobilomon csörög)
aniko.szeles@gmail.com
http://www.facebook.com/IranytuCoaching
http://iranytucoaching.blogspot.hu/
Skype: iranytuaniko


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése