Rólam mondták

"Ami tetszik abban, amit és ahogy csinálsz, hogy soha nem kérdőjelezed meg azt (vagy én nem tapasztaltam ilyet eddig), hogy az, amire valaki vágyik, amit célul tűzött ki, az "jogos-e". Ezt azért emelem ki, mert ezzel volt már egy negatív tapasztalatom."
Hidvéginé Dr Török Mária

Rólam

A blogról röviden


Itt a blogban és mint coach, "szellemi edző", abban tudok neked segíteni, hogy megtaláld a vágyaidhoz, céljaidhoz vezető utakat, vagy a megoldásokat a problémáidra. Mert út és lehetőség mindig több van, csak néha nem látjuk a fától az erdőt. Segítek, hogy olyan szemszögből láthasd magad, amelyben ott a válasz: mit is szeretnél igazán, mit kell átgondolj, mit tehetsz, ki vagy te valójában, vagy ki szeretnél lenni – hogy olyan eredményeket érhess el, amilyeneket magad sem gondoltál volna korábban.


Rólam


Szociológus-közgazdászként 9 évet foglalkoztam piackutatással. Több, mint 1100 kérdőív lekérdezéséért feleltem, mint projektmenedzser. Láttam, hogy mik azok a kérdések, amelyek működnek a gyakorlatban és melyek nem. Majd Londonban, az EMI zenekiadónál 25 ország kérdőíveit elemeztem 2011-2012-ben, majd 2013-2014-ben ugyanezt tettem a Universal Music Group-nál.

Két londoni utam között új szakmát tanultam, COACH lettem, ahol a kérdések művészetéről és az emberi működésről még mélyebb ismereteket szereztem, ezúttal az egyes embert helyezve középpontba. Ez lehetővé tette, hogy hivatásként foglalkozzak azzal, amit korábban csak magánemberként tettem: segítsek neked meglátni a következő lehetséges lépést, lépéseket az életedben, legyen szó hivatásról, emberi kapcsolatokról, egy új élethelyzetről.

Magánéletemben leginkább a tartalmas beszélgetéseket, családi, baráti eseményeket szeretem, no meg táncolni. Fennállása alatt tagja voltam a Bohém Boogie formációs tánccsapatnak és ha nem is olyan intenzíven, de a tánc azóta is folyamatosan része az életemnek. Ezen kívül utazni, kirándulni, fényképezni, színházba járni is nagyon szeretek. No meg olvasni. Szinte bármit, ami szórakoztat, épít, fejleszt.Lépj te is a jobb élet útjára, foglalj időpontot most.
Egyszerűen csak kattints ide:Széles Anikó
coach, a szellemi edző

Aki működésbe hozza a belső iránytűdet

Keress bátran, ha kérdésed van, vagy csatlakozz Facebook csoportomhoz:

+36-20-421-1371
e-mail: aniko.szeles@iranytucoaching.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése