Rólam mondták

"Ami tetszik abban, amit és ahogy csinálsz, hogy soha nem kérdőjelezed meg azt (vagy én nem tapasztaltam ilyet eddig), hogy az, amire valaki vágyik, amit célul tűzött ki, az "jogos-e". Ezt azért emelem ki, mert ezzel volt már egy negatív tapasztalatom."
Hidvéginé Dr Török Mária

Lehetőségek, árALKALMAK


Egy coaching alkalom, amit ülésnek nevezünk, kb. 1,5 óra. Minden alkalom akkor ér véget, amikor úgy mehetsz haza, hogy látod a következő lépést és alig várod, hogy mehess és tehesd! :)

Ez alatt az idő alatt csak veled foglalkozunk (te és én) és a változással, amit el szeretnél érni. Itt te vagy a lényeg!

Az első találkozás, rövid, 20-30 perces kötelezettségmentes ismerkedés mindenkinek INGYENES, hogy eldönthesd, tényleg azt kapod, amit vársz, feltehesd kérdéseidet és megtapasztalhasd, hogyan működök én és a coaching a gyakorlatban.


A tartós változáshoz általában 5-6 alkalom szükséges és elégséges.

Az elérhető eredményről, az ülés menetéről és a gyakran ismétlődő kérdésekkel kapcsolatban választ találsz a "Mi az a coaching, ki az a coach?" oldalon. Ha mégsem, keress engem.

Jelenleg személyesen Tatán és vonzáskörzetében, valamint online az egész világból elérhető vagyok.


ÁRAK

Mennyit ér az neked, ha:
- hamarabb leszel sikeres és eredményes?
- kapsz egy biztos, átgondolt, mégis rád szabott megoldási rendszert?
- nyugodt, harmonikus légkört teremthetsz magadnak az én támogatásommal?
- megerősítheted határozott személyiségedet?Egy alkalom (kb. 1,5 óra) ára 20.000,- Ft.

100% GARANCIA

Ha nem vagy elégedett az első alkalommal, 5 napon belül visszaigényelheted a korábban kifizetett összeget!

  • "Miért jó ez neked?" - Mert én akkor vagyok elégedett a munkámmal és az ad nekem is hitet, erőt, motivációt ahhoz, hogy ez az én hivatásom, ha az ügyfeleim is elégedettek.
  • "Miért csak 5 nap?" - Mert a coaching folyamat során az a szerencsés, ha az első két beszélgetés között kb. 1 hét telik el. A 2. találkozás időpontját az első alkalom végén együtt találjuk ki, de lemondás esetén szeretném azt legkésőbb az előző nap folyamán tudni, hogy átszervezhessem a napomat.
  • "Miért csak az első alkalom után?" - Egy kb. 90 perces coaching beszélgetés és további 5 nap már bőven elég ahhoz, hogy eldönthesd, valóban erre van szükséged, én vagyok az, aki tudok segíteni neked és hogy valóban most van itt az ideje a megoldáskeresésnek.
  • "Mi a garancia arra, hogy tényleg visszafizetem a pénzt?" - Ha ígérem, de nem tenném, az nekem presztízsveszteség - nem mellesleg az elveimmel ellentétes.
  • "Indoklás nélkül?" - Az indoklás nem feltétele a pénz visszafizetésének, de megköszönöm, ha döntésedet megindokolod.


Széles Anikó
coach, a szellemi edző

Aki működésbe hozza a belső iránytűdet

Keress bátran, ha kérdésed van, vagy csatlakozz Facebook csoportomhoz:

+36-20-421-1371
e-mail: aniko.szeles@iranytucoaching.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése