Rólam mondták

"Ami tetszik abban, amit és ahogy csinálsz, hogy soha nem kérdőjelezed meg azt (vagy én nem tapasztaltam ilyet eddig), hogy az, amire valaki vágyik, amit célul tűzött ki, az "jogos-e". Ezt azért emelem ki, mert ezzel volt már egy negatív tapasztalatom."
Hidvéginé Dr Török Mária

Lehetőségek, árALKALMAK


Egy coaching alkalom, amit ülésnek nevezünk, kb. 1,5 óra. Minden alkalom akkor ér véget, amikor úgy mehetsz haza, hogy látod a következő lépést és alig várod, hogy mehess és tehesd! :)

Ez alatt az idő alatt csak veled foglalkozunk (te és én) és a változással, amit el szeretnél érni. Itt te vagy a lényeg!

Az első találkozás, rövid, 20-30 perces kötelezettségmentes ismerkedés mindenkinek INGYENES, hogy eldönthesd, tényleg azt kapod, amit vársz, feltehesd kérdéseidet és megtapasztalhasd, hogyan működök én és a coaching a gyakorlatban.


A tartós változáshoz általában 5-6 alkalom szükséges és elégséges.

Az elérhető eredményről, az ülés menetéről és a gyakran ismétlődő kérdésekkel kapcsolatban választ találsz a "Mi az a coaching, ki az a coach?" oldalon. Ha mégsem, keress engem.

Jelenleg személyesen Tatán és vonzáskörzetében, valamint Skype-on keresztül az egész világból elérhető vagyok.


ÁRAK

Mennyit ér az neked, ha:
- hamarabb leszel sikeres és eredményes?
- kapsz egy biztos, átgondolt, mégis rád szabott megoldási rendszert?
- nyugodt, harmonikus légkört teremthetsz magadnak az én támogatásommal?
- megerősítheted határozott személyiségedet?Nem vagy jogosult kedvezményre?

Akkor egy alkalom (kb. 1,5 óra) ára 16.000,- Ft (=kb. 10.700,- Ft/óra).

5 alkalmas folyamatra szóló bérlet: 15% kedvezmény! => 13.600,- Ft/alkalom, azaz 68.000,- Ft/ 5 alklom (=kb. 9.100,- Ft/óra)

Kedvezmények neked:

 • Amennyiben az első, ingyenes találkozásunk után egy nekem küldött e-mailben kifejted a választ (min. 180 szóban) a következő kérdésre, úgy 16.000,- Ft helyett 8% kedvezménnyel: 14.720,- Ft-ért (=kb. 9.800,- Ft/óra) vehetsz részt minden egyes alkalmon! A kérdés:

  • "Ha 3 év múlva újra találkoznánk, és visszaidézve végiggondolnád ezt a három évet, akkor minek kellene történnie, hogy az időszakot úgy éljed meg, hogy mind személyesen, mind szakmailag elégedett vagy a fejlődéseddel?" /Dan Sullivan/ • Érvényes diákigazolvánnyal 40% kedvezményt kapsz, így számodra egy alkalom ára 16.000,- Ft helyett 9.600,- Ft (=kb. 6.400,- Ft/óra)

 • Ez neked túl sok, pedig tudod, hogy:

 • ez az, ami kell neked
 • most azonnal és
 • én vagyok az, akinek a segítségével meg szeretnéd találni a céljaidhoz vezető belső iránytűd?
Akkor hívj fel most! Beszéljünk és kitalálunk valamit, hogy mindketten jól járjunk. Hiszen én már tudom: mindenre van megoldás és szeretném, hogy ezt te is meg tudd tapasztalni! :) Nyugi, teljesen legális megoldást fogunk találni, hiszen keresztyén szemléletű coachként nekem tényleg fontos, hogy betartsuk a törvényeket.

  • Most tényleg nincs semmi pénzed, amit a saját fejlődésedre tudsz áldozni, de tudod, hogy velem szeretnél dolgozni a jövődön? Akkor jelentkezz be a "Karitatív Iránytű Listámra".
   • Mi az a "Karitatív Iránytű Lista"? Ez egy olyan ügyféllista, amelyre a hozzád hasonlóan aktívan önmagukért tenni akaró, de jelenleg alacsony költségvetésből élő érdeklődők iratkozhatnak fel. A Lista sorrendjében egyszerre 1 ügyfelet ingyen coacholok egy 5 alkalmas folyamatban. Feltételek: mielőtt elkezdjük a folyamatot egy kb. 30 perces előzetes megbeszélésen megismerjük egymást, kölcsönösen dönthetünk arról, hogy valóban együtt tudunk a leghatékonyabban dolgozni a fejlődéseden és ha igen, kölcsönösen elfogadjuk a Karitatív ügyfél-feltételeket.

  • De ez még nem minden! Te nem veszíthetsz! Ezt nézd:

  100% GARANCIA

  Ha nem vagy elégedett az első alkalommal, 5 napon belül visszaigényelheted a teljes korábban kifizetett összeget!

  • "Miért jó ez neked?" - Mert én akkor vagyok elégedett a munkámmal és az ad nekem is hitet, erőt, motivációt ahhoz, hogy ez az én hivatásom, ha az ügyfeleim is elégedettek.
  • "Miért csak 5 nap?" - Mert a coaching folyamat során az a szerencsés, ha az első két beszélgetés között kb. 1 hét telik el. A 2. találkozás időpontját az első alkalom végén együtt találjuk ki, de lemondás esetén szeretném azt legkésőbb az előző nap folyamán tudni, hogy átszervezhessem a napomat.
  • "Miért csak az első alkalom után?" - Egy kb. 90 perces coaching beszélgetés és további 5 nap már bőven elég ahhoz, hogy eldönthesd, valóban erre van szükséged, én vagyok az, aki tudok segíteni neked és hogy valóban most van itt az ideje a megoldáskeresésnek.
  • "Mi a garancia arra, hogy tényleg visszafizetem a pénzt?" - Ha ígérem, de nem tenném, az nekem presztízsveszteség - nem mellesleg az elveimmel ellentétes.
  • "Indoklás nélkül?" - Az indoklás nem feltétele a pénz visszafizetésének, de megköszönöm, ha döntésedet megindokolod.
  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése