Rólam mondták

"Ami tetszik abban, amit és ahogy csinálsz, hogy soha nem kérdőjelezed meg azt (vagy én nem tapasztaltam ilyet eddig), hogy az, amire valaki vágyik, amit célul tűzött ki, az "jogos-e". Ezt azért emelem ki, mert ezzel volt már egy negatív tapasztalatom."
Hidvéginé Dr Török Mária

Vélemények rólamÜgyfeleimtől kaptam ezeket a mondatokat a közös coaching folyamat után:
„Most könnyebbnek érzem magam.”

/Korb Noémi/„Nagyon hálás vagyok a segítségedért!!!
Egyedül nem lettem volna képes ilyen rövid idő alatt ekkora előrelépésre.
Újra érzem, hogy élek és visszatért az életkedvem és az életerőm!
Hálásan köszönöm !!!!”

/Kiss Andrea/
"Ilyen hihetetlen alázatot, türelmet, személyre szabott, és hatékonyan segítő, együtt érző figyelmet nagyon rég nem tapasztaltam már.

Tudod, amikor valaki TÉNYLEG Rád figyel. Nem saját magával van elfoglalva, nem a saját gondolatait és válaszait rendezgeti és foltozgatja - hanem MEGHALLJA, amit mondasz. Sőt még azt is, amit ki sem mondtál - de valahol ott motoszkált a hátsóagyadban. Nem is tudatosan. És ő reagál rá. Méghozzá úgy, hogy meghalld.

Finoman vezet, miközben végig azt érzed, pontosan az történik, ami Neked VALÓBAN A LEGJOBB. Nem az, amit ő gondol legjobbnak. Nem a saját véleményét erőlteti Rád, hanem segít megtalálni a Te VALÓDI UTADAT.

Anikót bátran és szeretettel ajánlom mindenkinek, aki Célokat akar kitűzni maga elé, hajlandó szembenézni önmagával és tenni azért, hogy elérje őket."

/Kivonat Hidvéginé Dr Török Mária blogján közzétett írásáról rólam, a coachingról, önmagáról./"Jól esett beszélgetni, kérdésekre válaszolni, figyelmet kapni." 

/Petra/
"Jól esett a sok figyelem és érdeklődés, amit kaptam. Voltak a foglalkozásokon is áttörés élmények, amikor valamit megértettem, vagy megláttam. Jó érzés volt, hogy tisztábban látom magamat, és hogy mire vágyok, mik az értékeim, és mivel tudom azokat erősíteni."
 /Melinda/
/Dömötör Júlia/
"Hogy mit kaptam a coachingtól? 

Egy újfajta szemléletet, rálátást a dolgaimra-körülöttem lévő környezetre. Közben ráébresztettél, hogy nagyon fontos, hogy olyan megoldást válasszak, ami teljesen megfelel a lelki-személyiségemnek, mert biztos hogy van olyan megoldás, csak meg kell találni.

Ebben sokat segít a coaching. Közvetlen és személyes, nem pedig valamilyen könyvből, vagy bölcsességből kell kihámozni azt amire szükségem van.

/Seprődi Márta/

"Ami tetszik abban, amit és ahogy csinálsz, hogy soha nem kérdőjelezed meg azt (vagy én nem tapasztaltam ilyet eddig), hogy az, amire valaki vágyik, amit célul tűzött ki, az "jogos-e". Ezt azért emelem ki, mert ezzel volt már egy negatív tapasztalatom."

/Hidvéginé Dr Török Mária/
"Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni Anikóról, és arról, ahogy a coachingot végzi. Pedig egy korábbi (nem Anikónál szerzett) rossz tapasztalat elég volt nekem ahhoz, hogy korábban ezt a fajta segítési módot ne érezzem magaménak.Anikó kedves és szolgálatkész, ugyanakkor határozott személyiség.


Rengeteg jó kérdést tett fel a foglalkozások során. Szépen lassan rávezetett és kibontakoztatott bennem egy új embert, aki közelebb áll valódi önmagához.


Nagyon tetszik benne és a hozzáállásában, hogy a hülyeségeimet sem vette és veszi zokon, sosem aláz meg és nem ordítja le a fejemet. Anikó mindig türelemmel és nagyon sok bátorítással ajándékozott és ajándékoz meg, ahányszor csak kapcsolatba lépünk. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Őt az utamba bocsátotta.

Olyan ő, mint egy jó barát."
/Kivonat Zilaji Kriszta köszönőleveléből/ 
Lépj te is a jobb élet útjára, foglalj időpontot most.
Egyszerűen csak kattints ide:

Széles Anikó
coach, a szellemi edző

Aki működésbe hozza a belső iránytűdet

Keress bátran, ha kérdésed van, vagy csatlakozz Facebook csoportomhoz:

+36-20-421-1371
e-mail: aniko.szeles@iranytucoaching.huNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése