Rólam mondták

"Ami tetszik abban, amit és ahogy csinálsz, hogy soha nem kérdőjelezed meg azt (vagy én nem tapasztaltam ilyet eddig), hogy az, amire valaki vágyik, amit célul tűzött ki, az "jogos-e". Ezt azért emelem ki, mert ezzel volt már egy negatív tapasztalatom."
Hidvéginé Dr Török Mária

2014. november 24., hétfő

Szakmai zsűri díjazta a blogom


Ma hatalmas megtiszteltetés ért, úgyhogy nem lehet levakarni a mosolyt az arcomról. :)

A Goldenblog verseny szakmai zsűrije beválasztotta a blogom a Top 10-be a pszichológia kategóriában, amelyben így a 9. lettem a 101 indulóból.


A Pszichológia kategória bírálóinak elnöke Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője volt, zsűritagnak pedig Kádár Annamária pszichológust, a Babes-Bolyai Egyetem adjunktusát kérte fel a kiíró.


Különösen értékes számomra ez az elismerés annak fényében, hogy "a zsűri ebben a kategóriában a szakmaiságot, és a különleges témákat díjazta".

Nagyon hálás vagyok nektek is, kedves olvasóim, hiszen nektek köszönhetem, hogy a közönségszavazáson pedig a szintén előkelő 27. helyen végeztem! <3


Top 10-ben az Iránytű Coaching a Goldenblog versenyen (Kattints a képre a nagyobb méretért)
Ha nem szeretnél lemaradni a későbbi cikkekről sem:


Iratkozz fel itt az Iránytű Percekre, rövid levelünkre, melyben havonta 1-2-szer kapsz útmutatást önmagadhoz és értesítést a blogbejegyzésekről:

Teljes neved*E-mail címed*
Széles Anikó
coach, a szellemi edző

Aki működésbe hozza a belső iránytűdet

Hívj, írj, kérdezz, vagy csatlakozz Facebook oldalunkhoz:
+36-20-421-1371
aniko.szeles@iranytucoaching.hu
www.facebook.com/IranytuCoaching
www.iranytucoaching.blogspot.hu
Skype: iranytuaniko